Влада

Мер відповів на петицію щодо доцільності перебування на посаді головного архітектора Житомира Євгенії Черкасової

27 January 2017, 17:40

 Питання про відповідність займаній посаді та подальшу роботу головного архітектора  Житомира Євгенії Черкасової буде вирішуватись після завершення роботи тимчасової контрольної комісії.

Про це йдеться у відповіді міського голови Житомира Сергія Сухомлина на петицію щодо доцільності перебування на посаді головного архітектора міста Євгенії Черкасової.

На сайті електронних петицій Житомирської мерії є звернення, яке було стовідсотково підтримано і набрало більше 250 голосів.

Петиція Олександра Володимировича Колібабчука була опублікована на сайті Житомирської мерії 1 грудня та вже 4 січня 2017 року набрала необхідну кількість голосів.

«На сесії міської ради, яка відбудеться найближчим часом, міському голові пану Сухомліну С.І. поставити питання про доцільність перебування на посаді головного архітектора Житомира Черкасової Є.Л. із-за постійних на неї скарг приватних підприємців та простих громадян. Перед початком голосування заслухати підприємців та інших незадоволених іі роботою громадян. Петиція складена відповідно до Закону Украіни «Про звернення громадян», - пише автор звернення.

«Шановний Олександре Володимировичу! Ваша електронна петиція про внесення в повістку дня найближчої сесії міської ради питання про доцільність перебування на посаді головного архітектора міста Черкасової Є.Л. із-за постійних скарг на її роботу зі сторони приватних підприємців та громадян, заслуховування перед голосуванням з цього питання скарг від вказаних осіб, яка набрала необхідних 250 підписів громадян, розглянута. Повідомляю, що відповідно до ст.7 Закону України «Про службу в органах місцевого самоврядування» на посадових осіб місцевого самоврядування поширюється дія законодавства України про працю з урахуванням особливостей, передбачених цим Законом. Підстави припинення трудового договору передбачені ст.36 Кодексу законів про працю України. Крім загальних підстав служба в органах місцевого самоврядування припиняється на підставах, визначених ст.20 Закону України «Про службу в органах місцевого самоврядування». Рішенням сесії Житомирської міської ради від 30.11.2016 року №402 створено тимчасову контрольну комісію з питань вивчення діяльності виконавчих органів ради у сфері містобудування. Пунктом 3 цього рішення міської ради зобов’язано голову комісії доповісти про результати роботи на черговому пленарному засіданні сесії Житомирської міської ради у двомісячний строк. З огляду на викладене та враховуючи вказане рішення міської ради, питання про відповідність займаній посаді та подальшу роботу головного архітектора Черкасової Є.Л. буде вирішуватись після завершення роботи тимчасової контрольної комісії», - йдеться у відповіді на петицію міського голови.

Як повідомляв Житомир.info, на сесії міської ради 30 жовтня 2016 року депутатська комісія вирішила перевірити роботу головного архітектора Житомира.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі