Влада

Галина Корінна після 17 років роботи в Житомирській ОДА керуватиме обласним центром зайнятості

31 January 2017, 17:10

Директор департаменту соцзахисту Житомирської ОДА Галина Корінна після 17 років роботи переходить працювати в обласний центр зайнятості.

Про це йдеться на сайті департаменту праці та соціального захисту населення Житомирської ОДА.

«Дорогі мої колеги – працівники органів праці та соціального захисту населення Житомирщини! Дозвольте мені щиро і сердечно подякувати вам за те, що майже 17 років ми були однією командою і спільно втілювали у життя реформи соціальної сфери. Це були роки надзвичайно напруженої і кропіткої праці, адже Житомирщина була флагманом у провадженні та реалізації державної соціальної політики. Тож сьогодні, переходячи на не менш відповідальну посаду – директора Житомирського обласного центру зайнятості, я впевнена, що ми залишимося однією командою, будемо і надалі спільно реалізовувати питання зайнятості населення. Зичу всім нам найголовнішого – це миру в нашій країні, всім і кожному, вашим родинам місного здоров’я, щастя, злагоди і достатку в родинах, у роботі виваженості та мудрості, успіхів та вірного слугування людям», - зазначає Галина Корінна.

1

Як повідомляв Житомир.info, 27 січня 2017 року голова Житомирської облдержадміністрації Ігор Гундич підписав розпорядження про звільнення директора департаменту соцзахисту Галини Корінної.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі