Місто

Житомирські служби таксі підняли ціни через нерозчищені дороги

8 February 2017, 13:17

У Житомирі у зв’язку з погано розчищеними дорогами більшість служб таксі підвищили ціни.  

Про це 8 лютого Житомир.info розповіли читачі.

«Принаймні чотири служби підняли тариф через те, що грузнуть в снігу на більшості вулиць», - розповідає читач, якому сьогодні довелося скористатися послугами таксі.

Житомир.info обдзвонив близько 10 служб таксі, які працюють в Житомирі. Більшість з них дійсно підняли тарифи.

Оператор одразу чотирьох житомирських служб – «Гранд-таксі», «Лідер-таксі», «Таксі Удача» та «Єдине» - поінформувала, що у зв’язку зі складними умовами на дорогах до вартості поїздки клієнту «накидають» 5 гривень. На тих же 5 гривень більше обходиться поїздка у таксі «Пілот» та «Лайм таксі».

У півтори рази через труднощі на дорогах зросли тарифи у міжміському таксі «Важлива персона», яке працює на відстані від 50 км. Щойно дороги будуть придатні для нормального пересування легковиків – ціну обіцяють зменшити.

Не підвищували тарифи, зокрема, в службі таксі «Оптимальне» та Т-53. Не змогла нічого відповісти з приводу подорожчання оператор таксі «Десятка». «Я не володію такою інформацією», - сказали Житомир.info.

Нагадаємо, на вулицях Покровська-Домбровського-Перемоги наш фотокореспондент нарахував близько десяти одиниць спецтехніки, але це не дуже допомагає від снігової «каші» та ожеледі під нею.

Як повідомляв Житомир.info, вночі 6 лютого на польовій дорозі між селами Романівського району двоє пасажирів автомобіля Nissan намагалися виштовхати машину зі снігового замету. Однак один із чоловіків, 53-річний житомирянин, раптово знепритомнів і помер до приїзду «швидкої». 8 лютого до 19 години в Житомирській мерії обіцяють розчистити від снігу зупинки та пішохідні переходи на трьох вулицях.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі