Спорт

Житомир на шкільному чемпіонаті з футболу представлятиме школа №8

26 March 2008, 15:58

Всеукраїнський шкільний чемпіонат з футболу «DJUICE ГОЛ» 2008 набирає обертів і неухильно наближається до своєї кульмінації! Позаду залишився другий, міський етап змагань, у ході якого команди доводили свою перевагу в межах рідних міст. Якщо на кваліфікаційному етапі турніру юним футболістам пропонувалося показати свої вміння у вправах, то вже в міському турі хлопці доводили майстерність грою.

У результаті завзятого протистояння в регіональний етап турніру вийшла команда  школи №8. Підопічні тренера Валентина Денисова і представлятимуть місто Житомир на регіональних змаганнях  у Києві (північний регіон).

Під час міських змагань відбувся також старт спеціально запровадженого Чемпіонату груп підтримки «DJUICE ФАН 2008» серед дівчат. Його учасниці виступали з артистично-танцювальними номерами у перервах між основними матчами. Їх поява на трибунах додала яскравої емоційної підтримки учасникам футбольних команд. За результатами житомирського артистичного змагання, до Регіонального етапу вийшла дівоча команда зі школи № 36.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі