Місто

Влада Житомира збільшує кількість учнівських груп для безкоштовних занять з плавання у ФОЦі

9 February 2017, 15:44

Управління у справах сім’ї, молоді та спорту Житомирської міської ради проводить набір учнів 2-5 класів для занять з плавання за рахунок міського бюджету.

Оголошення про це розмістили на сторінці у Facebook Житомирської міськради.

«Заняття проводитимуться у весняно-осінній період 2017 року в плавальному басейні «Lime fitness» по вул. Кибальчича, 9. Головна умова – організувати групу дітей до 20 осіб та зателефонувати за номером 42-01-71 або 48-12-13. Усі учасники проекту «Уроки плавання» отримають сертифікати», - йдеться в оголошенні.

Начальник управління у справах сім’ї, молоді та спорту міськради Ірина Ковальчук розповіла Житомир.info, що заняття, як і в минулі роки, проводитимуться в фізкультурно-оздоровчому комплексі (ФОК) на Польовій, групи підвозитимуться організовано зі шкіл, а всього хочуть набрати до 6 груп по 20 дітей.

«Ми розраховуємо на 5-6 груп по 20 дітей. Можливо, буде більше – все залежить від фінансування, яке збираються трошки збільшити на сесії міської ради 16 лютого. Минулого року займалося десь 8 груп. Цього року плануємо збільшити їх кількість, тому що потреба є, і дуже багато людей цікавиться», - розповіла Ковальчук.

Тренуватимуть дітей кваліфіковані фахівці з ДЮСШ «Авангард». Заняття будуть двічі на тиждень по 45 хвилин (з перевдяганням – годину) протягом двох місяців. Закрити прийом заявок збираються вже до кінця лютого 2017 року.

Нагадаємо, у жовтні 2016 року учні трьох житомирських шкіл мали змогу відвідувати безкоштовні уроки плавання.

Нещодавно в Житомирі відбувся перший відкритий чемпіонат області з плавання (є фото).

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі