Культура

До свята житомирським театралам подарували 5-кілограмовий торт і вручили відзнаки

28 March 2017, 10:29

27 березня у Житомирському академічному українському музично-драматичному театрі імені Івана Кочерги відсвяткували Міжнародний день театру.

Про це повідомляє прес-служба Житомирської облдержадміністрації.

«Театр є універсальною мовою спілкування людини з буттям. Сьогоднішнє свято підкреслює значимість творчої праці представників театрального мистецтва. Український театр органічно поєднав у собі кращі традиції світової та національної культури. Він був і залишається могутнім засобом утвердження загальнолюдських цінностей, джерелом духовності і натхнення», – цитує прес-служба виступ заступника голови-керівника апарату облдержадміністрації Олексія Ясюнецького.

Заступник голови передав від губернатора Ігоря Гундича 5-кілограмовий торт із зображенням Житомирського драмтеатру. Знімок торта 27 березня виклав на своїй сторінці у Facebook сам голова ОДА.

«Моє вітання акторам Житомирського академічного українського музично-драматичного театру ім. І.Кочерги, які сьогодні відзначають День театру. Не зміг особисто бути на урочистостях, тому передав такий подарунок. Хай життя буде солодким, як цей символічний торт», - написав Ігор Гундич.  

Як повідомляє ОДА, кращі працівники театру отримали відзнаки від обласної державної адміністрації та обласної ради. Після офіційної частини на глядачів чекало святкове театральне дійство як від акторів театру, так і від інших мистецьких колективів.

Як повідомляв Житомир.info, Президент України Петро Порошенко з нагоди Міжнародного дня театру присвоїв почесне звання артистці Житомирського драмтеатру Ользі Карпович. 

 

 

Фото торта - зі сторінки губернатора в соцмережі

 

  

 

 

 

 

 

 

 

 Фото Житомирської ОДА 

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі