Місто

За півтора місяця у житомирських трамваях і тролейбусах планують встановити по одному валідатору

10 April 2017, 13:05

Житомирське ТТУ почало встановлювати валідатори в електротранспорті.

Про це на своїй сторінці у Facebook 10 квітня написав директор комунального підприємства «Житомиртранспорт» Іван Фурлет.

«ЖТТУ розпочало роботу над встановленням «стаціонарних валідаторів». Невдовзі у кожному тролейбусі можна буде самому звалідувати еквиток, не очікуючи кондуктора. Також це буде кроком на зустріч інших опцій», - написав директор комунального підприємства «Житомиртранспорт».

У коментарі Житомир.info Іван Фурлет розповів, що протягом півтора місяця у кожному електротранспорті буде встановлений валідатор.

«Ми закупили 110 штук, це по одному на одиницю транспорту. Зараз ведеться робота з монтажу так званих баз, що вже надійшли до КП «ЖТТУ». Оскільки більшість тролейбусів непристосовані, то в багатьох буде проводитись додаткова проводка для підключення валідаторів. Думаю, за півтора місяці працівники ТТУ впораються з цією роботою і зможемо швидко ввести їх у роботу», – розповів Іван Фурлет.

Фото зі сторінки у Фейсбук Івана Фурлета

Нагадаємо, 2 березня 2017 року в програмі «Тема дня» на Житомир.info директор комунального підприємства «Житомиртранспорт» Іван Фурлет розповів,  в чому переваги е-квитка та які особливості його використання.

Як повідомляв Житомир.info, у Житомирі в середині лютого 2017 року почали впроваджувати е-квиток: кондукторів маршруту №7 «озброїли» валідаторами.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі