Місто

Вишиванку Гундичу і сорочку на пам’ятник Корольову виготовляли ті самі житомирські майстри

18 May 2017, 15:01

Більше сотні житомирян зібралися опівдні біля пам’ятника Корольову, щоб зробити селфі у вишиванці. З нагоди Дня вишиванки у вишиту сорочку одягнули і пам’ятник конструктору Корольову.

«Взагалі таке щастя бачити стільки людей у вишиванках. Корольов просто разом з нами як символ Житомира. Сьогодні свято, і Корольов сьогодні святковий», - розповіла житомирянка Сітлана Ніконорова, яка прийшла зробити селфі у вишитій сукні.

Голова Житомирської ОДА разом з головою обласної ради теж вийшли з кабінетів, щоб зробити фото на фоні пам’ятника.

«Сергій Павлович Корольов - найвизначніший житомирянин, якого знає весь світ. Тому саме сьогодні він у вишиванці. Мало того, він на центральній площі, і це теж один з аргументів, чому саме він: тисячі житомирян тут проходять за день. Вишиванку на Корольова і на мене шили одні і ті ж самі майстрині. Їх троє. Розумієте, на мене готову купити складно, хоч я трошки менший, як Корольов. Цю вишиванку ми виготовляли на замовлення якраз на це свято», - сказав Ігор Гундич.

Він розповів, що за свою вишиванку заплатив сам, а за сорочку для Корольова з бюджету грошей не витрачали – її оплатять благодійники. Ціну Ігор Гундич не назвав, тільки зазначив, що це коштує менше, ніж розмістити рекламу на білборді.

Як повідомляв Житомир.info, до всеукраїнського святкування Дня вишиванки 18 травня з 12:00 на вулиці Михайлівській розпочався великий захід – «Житомир вишиваний».

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі