Місто

Для житомирських десантників влаштували змагання з кросфіту

2 June 2017, 16:07

Змагання серед військовослужбовців 95-ї окремої десантно-штурмової бригади за звання найбільш фізично підготовленого бійця тривають у Житомирі. 24 десантника змагаються між собою, виконуючи складні комплекси вправ.

«У нас проходять змагання в індивідуальному заліку серед військовослужбовців 95-ї окремої десантно-штурмової бригади на звання найбільш фізично підготовленого військовослужбовця. Бійці виконають три комплекси. Напрямок, як богатирські ігри, все буде разом, безперервна робота. Хлопці будуть працювати над своєю витримкою, силою і завзяттям. Дійдуть до кінця і виконають, ми в цьому не сумніваємося», - розповіла суддя змагань Ольга Куліш.

Бійці зізнаються, що виконати комплекс вправ без перерви дуже складно, більшість з них – раніше не займалися спортом. Але визнають, вони мають гарну підготовку, бо двічі на тиждень займаються за системою кросфіт.

«Перевага цієї системи полягає у тому, що за короткий період часу можна найкраще підготувати військовослужбовця. Так як ми виїжджаємо у різні відрядження маємо змогу за короткий час нагнати фізичну форму», - розповів десантник Ігор Рибак.

Змагання триватимуть упродовж дня, найбільш сильні та витривалі бійці отримають грошові призи, а також професійний спортивний інвентар.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі