Місто

На Михайлівській у Житомирі відбудеться концерт «Україна – це Європа»

9 June 2017, 15:10

У Житомирі 10 червня відбудеться концерт, на якому звучатиме європейська музика.

Про це пише сайт Житомирської облдержадміністрації.

«Захід «Україна - це Європа» проходитиме на вулиці Михайлівській 10 червня - напередодні початку дії безвізу з країнами ЄС. Зі сцени звучатимуть пісні різними мовами Європи - англійською, італійською, французькою та ін. Ведучий також буде вести концерт українською та англійською мовами. Початок заходу 10 червня об 11.00 на сцені Михайлівської вулиці. Приходь та стань частиною Європейського простору», - йдеться у повідомленні.

В управлінні культури Житомирської міської ради Житомир.info уточнили, що на Михайлівській виступатимуть студенти та викладачі коледжу культури та мистецтв.

«На виконання доручення голови облдержадміністрації від 08.06.2017 щодо проведення урочистого концерту з нагоди набуття чинності рішення Ради Європейського Союзу про безвізовий режим між Україною та ЄС у Житомирі 10 червня на Михайлівській відбудеться урочистий концерт «Україна – це Європа». Виступатимуть студенти та викладачі Житомирського коледжу культури і мистецтв імені І.Огієнка Житомирської обласної ради», - розповіли в управлінні культури.

Як повідомляв Житомир.info, на майдані Корольова у Житомирі 11 травня підняли об’єднаний прапор України та ЄС в рамках відзначення Дня Європи. Житомирський губернатор Ігор Гундич зізнався, що ідея з прапором-рекордсменом належить йому.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі