Влада

Голова Житомирської облради Володимир Ширма поїхав у Чорноморськ на спартакіаду

14 June 2017, 10:24

У Чорноморську на Одещині 13 червня відбулось урочисте відкриття VI Всеукраїнської спартакіади органів місцевого самоврядування.

Про це повідомляє прес-служба Житомирської обласної ради.

«Цього року участь беруть 18 команд з усіх куточків України - від заходу до сходу. Кожна команда налічує по 25 представників, які змагаються у 5 видах спорту: футзал, волейбол, настільний теніс, швидкі шахи і шашки. Збірна команда Житомирщини  представлена переможцями фінальних змагань обласної спартакіади. Серед яких - голова Пулинської районної ради Анатолій Липко, Станішівський сільський голова Юрій Матвійчук, Кочерівський сільський голова Катерина Слюсаренко. У складі команди також грають і депутати обласної ради Юрій Довгополий, Валентин Саківський та Руслан Павлюк. Очолюють делегацію з Житомирщини голова обласної ради Володимир Ширма та голова фізкультурно-спортивного товариства «Спартак» Борис Шевчик», - йдеться у повідомленні.

Відкрили Спартакіаду народний депутат України, перший заступник голови Комітету Верховної Ради України з питань сім’ї, молодіжної політики, спорту і туризму Микола Величкович,  заступник Міністра Мінрегіонбуду Едуард Кругляк, керівництво Одеської області та міста Чорноморськ.

Змагання триватимуть до 16 червня. В суботу ж, 17 червня, відбудеться церемонія нагородження та закриття VI Всеукраїнської спартакіади депутатів усіх рівнів.

Нагадаємо, минулого року команда Житомирської області стала бронзовим призером спартакіади, яка також проходила в червні в Чорноморську. 

 

Фото з сайту облради

Як повідомляв Житомир.info, в серпні минулого року Володимира Ширму обрали головою Житомирської обласної федерації волейболу.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі