Місто

У житомирському парку прикордонники показували свою техніку та зброю і пригощали кашею

17 June 2017, 16:57

17 червня з нагоди відзначення 16-тої річниці від дня створення Житомирського прикордонного загону у парку ім.Гагаріна відбувся концерт, показ техніки та частування кашею з польової кухні.

Про це повідомляє прес-служба Житомирського прикордонного загону Північного регіонального управління Державної прикордонної служби України.

«В міському парку культури та відпочинку для жителів та гостей міста Житомир виступав колектив Академічного ансамблю пісні й танцю Державної прикордонної служби України. Відбувся показ техніки та зразків озброєння, які охоронці рубежів використовують під час охорони державного кордону. Також бажаючі могли посмакувати кашею приготовленою в польовій кухні посеред парку», - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що житомирські прикордонники здійснюють охорону північних рубежів нашої держави з Республікою Білорусь у Київській та Житомирській областях. Лише за поточний рік було забезпечено пропуск через державний кордон майже 355 тисяч осіб та понад 103 тисячі транспортних засобів. Притягнуто до відповідальності 360 порушників законодавства з прикордонних питань. Накладено штрафів на суму близько 110 тисяч гривен. Відмовлено в пропуску 40 потенційним нелегальним мігрантам. Припинено незаконне переміщення через кордон 11 автомобілів. Виявлено та вилучено близько 30 одиниць зброї, більше 20 боєприпасів, товарів і предметів на загальну суму майже 100 тисяч гривен.

Як повідомляв Житомир.info, 26 травня цього року 58 прикордонників отримали ключі від квартир у новобудові на вулиці Народицькій в Житомирі. 

 

Фото прес-служби Житомирського прикордонного загону

Житомир.info

 

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі