Місто

Нові автомобілі, спортивний клуб та ситуаційний центр – у житомирській поліції презентували новинки

20 June 2017, 13:33

20 червня поліцейські Житомирської області отримали службові автомобілі, розпочав свою роботу відомчий спортивний клуб та відбулася презентація ситуаційного центру.

У новоствореному ситуаційному центрі відстежується оперативна ситуація в регіоні у реальному часі й організація реагування на її зміни у разі необхідності. Також працівники Центру забезпечуватимуть збір та обробку інформації з районів, підготовку оперативних і достовірних відомостей про події і багато іншого.

«Ситуаційний центр створений для координації всіх видів нарядів, які є, як на території області, так і на території міста. Вся інформація, яка є про несення служби, нарядів про стан скоєння кримінальних правопорушень - побудова у нас така, щоб все стікалося в один центр. У нас працівники аналізують ситуацію за добу, місяць. В режимі реального часу ми можемо бачити, хто де знаходиться, можемо координувати обстановку, розставляти позиції. Працює дві людини на зміні», - розповів начальник ситуаційного відділу Дмитро Базилюк.

Також розпочав свою роботу відомчий спортивний клуб поліції. У його відкритті взяв участь заступник голови Національної поліції України Олександр Фацевич. Клуб розташований на території Головного управління Національної поліції Житомирської області та відповідно обладнаний для проведення занять різними видами спорту, зазначили у прес-службі поліції.

Цього ж дня відбулася й урочиста передача службових автомобілів Mitsubishi Outlander, призначених для роботи груп швидкого реагування у районах області.

Фото Анни Максимової

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі