Влада

Мер на виконкомі запропонував головному архітектору Житомира написати заяву на звільнення

21 June 2017, 10:42

Мер Житомира Сергій Сухомлин запропонував головному архітектору Євгенії Черкасовій написати заяву на звільнення.

Таку пропозицію мер озвучив під час розгляду на засіданні виконкому 21 червня висновків робочої групи щодо встановлення кіоску на Чуднівській, 129-б, де паспорт прив’язки був виданий ТОВ «Торговий дім «Лазурний».

«Я дякую комісії і хочу, щоб вона ще попрацювала, бо проблеми не лише з цим паспортом прив’язки. Раніше при виконкомі була комісія, і деякі члени виконкому казали, що вона ефективна, але закінчувалося тим, що деякі члени виконкому отримували МАФи і все... Це персональна відповідальність людини, яка видавала паспорт привязки. Я пропоную головному архітектору написати заву і піти у відставку, тому що вона не справилася з цією задачею», - сказав Сергій Сухомлин.

Мер також поставив на голосування пропозицію про скасування паспорту прив’язки кіоску за адресою вул. Чуднівська, 129-б. Але з 13 присутніх членів виконкому «за» проголосували лише 12 – рішення не прийняте. Утримався член виконкому Андрій Дяченко, який пояснив свою позицію тим, що він проти скасування виданих дозволів, бо «людина вже вклалася, отримала дозвіл».

Детальніше дивіться у сюжеті

Нагадаємо, Євгенія Черкасова була призначена головним архітектором Житомира в березні 2014 року.  

Як повідомляв Житомир.info, в листопаді 2016 року була створена депутатська комісія, яка мала перевірити роботу Черкасової, а в лютому 2017-го депутати міськради вирішили продовжити вивчати діяльність департаменту містобудування.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі