Місто

Начальник управління пояснила, для чого монтують сцену біля Житомирського лялькового театру

23 June 2017, 14:15

На вул. Михайлівській у Житомирі, просто посеред вулиці, упритул до фасаду обласного театру ляльок 23 червня змонтували сцену. Дерев’яну ж розбірну сцену, яка стояла ближче до колишнього ресторану «Смоленськ», демонтували і кудись вивезли.

Що за ротація відбувається, ми запитали у начальника управління у справах сім’ї, молоді та спорту Житомирської міської ради Ірини Ковальчук.

У телефонному коментарі вона пояснила, що сцена посеред пішохідної вулиці монтується для суботнього фестивалю до Дня молоді.

«У нас завтра (24 червня – ред.) розпочинається День молоді, і суботній день завершує концерт-фестиваль «Світло серед дерев». За цю частину програми – за сцену, світло і звук - відповідає громадська організація «Культурна опозиція» та її керівник Влад Маліновський. Сцена до нас привезена і після Житомира поїде на фестиваль Atlas Weekend у Київ. Монтується саме таким чином, впритул до будівлі, тому що приїжджали спеціалісти і виставляли звук», - розповіла Ірина Ковальчук.

Фестиваль «Світло серед дерев» стартує о 17.00. Зі слів начальниці управління, це буде фестиваль атмосферної музики, під яку хочеться фантазувати й творити.

Ірина Ковальчук також повідомила, що розбірну сцену біля колишнього ресторану «Смоленськ» прибрало управління культури і, наскільки відомо керівниці, її перенесли в парк. Там вона стоятиме деякий час.  

Як повідомляв Житомир.info, цього року на День молоді в Житомирі буде фотосушка, фестиваль сучасної музики та станція здорової їжі. Програма заходів тут.
 
 
 
 
 
 
 

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі