Події

Житомирські пенсіонерки розповіли, чому влаштували криваву бійку

7 July 2017, 11:50

Ця звичайна і досі спокійна житомирська багатоповерхівка днями пережила вражаючу криваву історію. Тут серед білого дня жорстоко побилися дві сусідки похилого віку. Конфлікт розпочався у під’їзді біля ліфта і завершився уже на вулиці, на очах у випадкових перехожих. Втихомирити розлючених та скривавлених бабусь вдалося лише поліцейським. В результаті одна з учасників бійки потрапила до лікарні з травмою голови.

«Поступила до нас з діагнозом ЗЧМТ, струс головного мозку, забій м’яких тканин зліва обличчя», - зазначає лікар травматолог Житомирської міської лікарні №1 Сергій Овчарук

Обличчя 78-річної Клавдії Кирилівни неможливо розгледіти через суцільний синець та набряки. У жінки також побиті груди та плечі. Розповідає: молодша сусідка напала на неї у під’їзді.

«Каже: о, добре, це ти мені попалася – і за голову. І мене об стінку, і мене об стієнку. Каже: а ти відкриваєш вікно, а мені дихати немає чим», - переповідає Клавдія Полонська.

Дві сусідки конфліктували між собою і раніше. А усе – через сморід що розносяться з квартири, в якій мешкає одна з учасниць інциденту. За словами сусідів, жінка просто завалила свою оселю непотребом зі смітників.

Опонентка у бійці - 70-річна Любов Василівна. У жінки синець під оком та садна на лобі. Пенсіонерка переконує - це сусідка на неї зненацька напала сусідка та вдарила пляшкою по голові.

«Вона цією бутилкою раз і другий раз. Ну я ж не дамся», - переконує Любов Іваницька.

За словами пенсіонерки, сусідка здерла з неї золотий ланцюжок з ладанкою та сережку, а ще іменний годинник.

Клавдія Кирилівна версію про пограбування називає вигадкою і звинувачення відкидає.

Хто розпочав бійку першим, і яким був мотив нападу, мають з’ясувати у поліції. На Любов Василівну патрульні вже склали адміністративний матеріал за непокору працівникові поліції на місці інциденту.

«Під час спілкування з патрульними поліцейськими поводила себе зухвало, почала шарпати поліцейського за формений одяг, потім вдарила його по обличчю», - прокоментувала речниця управління патрульної поліції у м. Житомирі Світлана Зіляк

В свою чергу Любов Василівна звернулася до міського відділу поліції з заявою про напад. Там уже розпочали провадження за фактом нанесення їй тілесних ушкоджень. Писати зустрічну заяву збирається і Клавдія Кирилівна, коли вийде з лікарні.

Незалежно висновку слідства, сусіди вважають таку поведінку літніх жінок неприпустимою.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі