Місто

У Житомирі з’явився велопатруль, який можна буде побачити в парках і скверах. Фоторепортаж

5 August 2017, 14:08

Відтепер Житомир патрулюватимуть шість патрульних на велосипедах, презентація велопатруля відбулася 5 серпня на Михайлівській.

«Хотів би презентувати нашу новинку – це вело патруль, який ми запроваджуємо з сьогоднішнього дня. Поліцейські будуть здійснювати патрулювання наших парків, скверів та центральної частини міста, тобто там, де є значне скупчення громадян і де громадяни у вихідні та святкові дні активно відпочивають. Велопатруль запроваджений для того, щоб більш ефективно і швидше реагувати на повідомлення і забезпечувати громадський порядок та публічну безпеку у нашому місті», - сказав начальник управління патрульної поліції в м.Житомирі Олександр Гуменюк.

За його словами, велопатрулі будуть працювати п’ять днів на тиждень – з середи по понеділок. Також патрульні на велосипедах ще проходитимуть допідготовку у Києві. 

Мер Житомира Сергій Сухомлин подякував спонсорам, завдяки яким патрульним передали велосипеди, рації та інші необхідні речі. Він зазначив, що при збільшенні кількості патрулів вони теж будуть забезпечені велосипедами.

Нагадаємо, вранці 5 серпня у Житомирі урочисто відкрили приміщення, де базуватиметься рота спецпризначення поліції.

Олександр Гуменюк (зліва) та Сергій Сухомлин

Фото Анни Максимової

Житомир.info

 

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі