Влада

Житомирська область увійшла в трійку лідерів за створенням опорних шкіл

15 August 2017, 16:15

Житомирщина – у трійці лідерів за створенням опорних шкіл.

Про це повідомив 15 серпня під час селекторної наради Прем’єр-міністр України Володимир Гройсман, - пише сайт Житомирської ОДА.

«Дуже важливо, що ми почали створення опорних шкіл. На сьогодні їх є вже 388. У таких школах ми маємо зовсім іншу якість освіти. Зі створенням опорних шкіл найкраще впоралися Кіровоградська, Львівська, Житомирська та Київська області», – зазначив Володимир Гройсман.

За словами голови Житомирської ОДА Ігоря Гундича, в області створено 30 опорних шкіл, з них 19 – в ОТГ, 11 – у районах. У цьому році на оснащення опорних закладів було розподілено з різних джерел понад 44 млн грн. Всього в області функціонує 717 загальноосвітніх навчальних закладів. Загалом підготовка закладів та установ освіти області до нового 2017-2018 навчального року завершена на 85%. У поточному році на підготовку навчальних закладів області залучено близько 180 млн грн, що на 20 млн грн більше, ніж у минулому році.

Як повідомляв Житомир.info, станом на 15 вересня 2016 року в Житомирській області працювали 17 опорних шкіл та 57 їх філій.

Фото з сайту Житомирської ОДА

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі