Місто

У Житомирі дітей з «криміногенною» поведінкою навчатимуть управляти гнівом та керувати емоціями

5 October 2017, 15:31

5 жовтня по вулиці  Грушевського в Житомирі (колишня Котовського) відкрили Центр ювенальної пробації.

Про це Житомир.info повідомили в прес-службі установи.

Відкриття Центру відбулося за фінансової підтримки Міністерства міжнародних справ Канади.

«Презентували роботу Центру ювенальної пробації міста Житомира його керівник Катерина Камлук та радник з питань пробації Проектного офісу Міністерства юстиції України Тамара Мальована. Центр стане єдиним у місті спеціальним місцем, у якому працюватимуть над реінтеграцією дітей, які з різних причин перебувають у конфлікті з законом. Цю роботу будуть здійснювати досвідчені психологи, ювенальні інспектори та соціальні працівники, які радитимуть дітям нові способи вирішення конфліктів, а також консультуватимуть їхніх батьків, яким чином діти можуть позбутися криміногенної поведінки», - повідомляють в установі.

У новому Центрі підлітки проходитимуть корекційні програми з управління гнівом, керування емоціями, вирішення конфліктів, матимуть можливість для цікавого навчання та корисного дозвілля, - зауважують співробітники закладу. Для них та для їхніх рідних забезпечуватиметься індивідуальний супровід, який дозволить працювати з поведінкою та  взаємостосунками дитини з рідними, друзями, у школі та громаді.

Центр ювенальної пробації міста Житомира розташований по вулиці М. Грушевського, 91.

Як повідомляв Житомир.info, з початку 2017 року в Житомирській області неповноліті вчинили 232 кримінальних правопорушення, а надорослих склали майже 100 протоколів за доведення дітей до сп’яніння.

Фото - Центр ювенальної пробації

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі