Події

На Донеччині загинув військовий-контрактник Вадим Дмитренко з Житомирської області

9 October 2017, 11:31

На Донеччині, вдень, 8 жовтня загинув військовий-контрактник Вадим Дмитренко з села Рудня-Іванівська Ємільчинського району Житомирської області.

Про це Житомир.info розповіли читачі.

«Дмитренко Вадим Сергійович, закінчив Рудньо-Іванівську середню школу, поступив до Харківського педагогічного університету ім. Сковороди на правознавство. Після закінчення університету пішов контрактником на війну, сам, добровільно, пішов. 23 років йому було... Загинув він у Донецькій області 8 жовтня десь о 14-й годині. Був він начебто на третій лінії блокпосту, до цього часу, потім був там якийсь наступ. Однокласники мені розповідали, що він до них телефонував і розповідав, до їх кинули на підмогу військовим копати окопи, бо йшов якийсь наступ. І так вийшло, чи снаряд, чи що…ми точно не знаємо, що саме трапилося. У нього є старший брат. Вони два розумні, гарні хлопці, виховані гарно, добродушні та усміхнені завжди були. Його тіло мають привезти завтра, (10 жовтня). Коли буде поховання, ще толком ніхто не знає», - сказала директор сільського будинку культури с. Рудня-Іванівська Ємільчинського району Наталія Григорівна.

Також знайомі Вадима розповідають, що напередодні він телефонував батькам та казав, що дуже за ними скучив, і що йому ще трішки лишилося, він повернеться додому, і більше від них ніколи не поїде...

Фото Вадима Дмитренка зі сторінки у Facebook Марії Шомко

За інформацією прес-центру штабу АТО, 8 жовтня унаслідок бойових дій втрат серед бійців АТО немає.

«…Загалом за минулу добу незаконні збройні формування 26 разів порушили перемир’я. Українські військові 19 разів вогнем у відповідь примушували противника дотримуватись режиму тиші. Унаслідок бойових дій втрат серед бійців АТО немає», - зазначили у прес-центрі штабу АТО.

Як повідомляв Житомир.info, 6 жовтня до головного управління Нацполіції у Житомирській області прийшли житомирянки Світлана Абрамович та Ніна Антонюк, рідні загиблих захисників, щоб подякувати слідчим за встановлення місця поховання ще одного українського воїна.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі