Місто

Житомирських підприємців попросили до кінця року привести до ладу фасади будівель на Михайлівській

11 October 2017, 13:01

Приписи та листи-попередження щодо облаштування фасадів отримали власники та орендарі закладів, що знаходяться на єдиній пішохідній вулиці Михайлівській, 10 жовтня. Підприємців просять притримуватись розробленої та затвердженої художньо-архітектурної концепції зовнішнього вигляду фасадів будівель.

Про це повідомили на сторінці у Facebook Департаменту містобудування та земельних відносин 10 жовтня.

«Сьогодні Департамент містобудування та земельних відносин Житомирської міської ради разом з колегами з КП "Інспекції з благоустрою м. Житомира" пройшлись по вул. Михайлівській та рознесли листи-попередження, а подекуди й приписи стосовно благоустрою та зовнішнього вигляду закладів, що розташовані на цій вулиці. Ми пропонуємо власникам та орендарям закладів притримуватись розробленої та затвердженої художньо-архітектурної концепції зовнішнього вигляду фасадів будівель. Один з варіантів можливого вигляду, розробленого волонтерами, наводимо у графічних матеріалах. Сподіваємось на розуміння підприємців, їх чуйне ставлення до історичних фасадів та до центральної пішохідної вулиці міста!», – пишуть у пості.

У коментарі Житомир.info головний архітектор Юрій Безбородов зазначив, що облаштувати фасади підприємці повинні до 22 грудня 2017 року. Якщо вони цього не зроблять, їх обіцяють штрафувати.

Як повідомляв Житомир.info, 18 серпня 2017 року  Сергій Сухомлин розпорядився призначити на посаду головного архітектора Житомира Юрія Безбородова. Яким є Житомир та яким він може стати в майбутньому головний архітектор міста розповідав в ефірі програми «Діалоги» 5 жовтня.

Житомир.info

 

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі