Події

На Малинському ринку в Житомирі правоохоронці затримали іноземців-порушників

27 October 2017, 11:57

27 жовтня, о 9-й годині, відбулись заходи з метою запобігання і протидії нелегальній міграції та іншим правопорушенням законодавства України у міграційній сфері.

Про це інформує прес-служба патрульної поліції Житомира на своїй сторінці у Facebook.

«Патрульні поліцейські спільно з представниками міграційної служби, а також працівниками міського та районного відділу поліції, Служби безпеки України, провели перевірку на території продовольчого ринку Малинський. Відповідно до розробленого алгоритму, осіб, котрі на момент рейду не мали при собі документів чи порушили установлені правила перебування в Україні, доставлено до Житомирського районного відділу поліції. Правопорушники будуть притягнуті до відповідальності відповідно до вимог законодавства України», - йдеться у повідомленні.

У ході проведення профілактичних заходів, патрульні поліцейські звертатимуть посилену увагу на автомобілі з іноземною реєстрацією та осіб, які ними керують.

У коментарі Житомир.info речник патрульної поліції Ігор Іванюк уточнив, що до відділу поліції доправили близько 6 осіб.

«Це особи – громадяни інших держав, які перетнули країну з порушенням законодавства, або не змогли пред’явити документи, які б засвідчували їх особу», - сказав Ігор Іванюк.

Як повідомляв Житомир.info, 9 серпня 2017 року дільничні офіцери Житомирського відділу поліції провели рейди-перевірки на кількох ринках міста та затримали 10 приїжджих продавців-нелегалів.

Фото патрульної поліції

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі