Економіка

З початку року власники «розкішних» автомобілів поповнили місцеві бюджети Житомирської області на 1,4 млн грн

15 November 2017, 09:17

Протягом січня-жовтня 2017 року до місцевих бюджетів Житомирської області надійшло 1,4 млн грн транспортного податку, зокрема, від юридичних осіб надійшло – 1,2 млн грн, від фізичних – 0,2 млн гривень.

Про це інформує відділ комунікацій ГУ ДФС у Житомирській області.

«За жовтень цього року надходження по транспортному податку склали 325 тис. грн, що на 83,8 тис. грн більше надходжень жовтня 2016 року», - йдеться у повідомленні.

Головне управління ДФС у Житомирській області нагадує, що відповідно до Податкового кодексу України, транспортний податок сплачується за місцем реєстрації об’єктів оподаткування і зараховується до відповідного бюджету згідно з положеннями Бюджетного кодексу України.

Транспортний податок сплачується у строки, встановлені Податковим кодексом, а саме:

а) фізичними особами – протягом 60 днів з дня вручення податкового повідомлення-рішення;

б) юридичними особами – авансовими внесками щокварталу до 30 числа місяця, що наступає за звітним кварталом, які відображаються у річній податковій декларації.

Як повідомляв Житомир.info, на початку 2015 року заступник міністра фінансів говорив, що новий транспортний податок стосується лише 17 300 автомобілів при загальній кількості зареєстрованих в Україні автомобілів 1,3 млн.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі