Місто

Житомир за результатами ЗНО займає п’яте місце в Україні серед обласних центрів, - Арендарчук

15 November 2017, 11:33

 Житомир за результатами цьогорічного зовнішнього незалежного оцінювання посів 5 місце в Україні серед обласних центрів.

Про це на засідання міськвиконкому 15 листопада повідомив начальник управління освіти Житомирської міської ради Валентин Арендарчук.

«В минулому році не було офіційного рейтингу Міністерства освіти України, в цьому є офіційний рейтинг Міносвіти: Житомир займає п’яте місце в Україні серед обласних центрів. На першому місці Львів, потім Київ, Тернопіль, Вінниця і Житомир, на останньому місці – Миколаїв. Кращий – це ліцей при ЖДТУ, це флагман всієї області. В минулому році Житомирська область була на 19 місці… В цьому році рахували лише наших випускників шкіл, бо в Житомир приїжджають здавати ЗНО хто завгодно. Наші діти, наші випускники – це п’яте місце в Україні», - повідомив Валентин Арендарчук.

Член виконкому Світлана Півоварова зауважила, що гімназія №23 показує гарні результати, а директора там хочуть відправити на пенсію.

«Діти її там носять на руках. Їй 78 років, а є директори, яким 40, але вони по-різному відносяться до своєї школи», - сказала Півоварова.

Головуючий на засіданні заступник мера Матвій Хренов закликав не переходити на персоналії, подякувати начальнику управління освіти за інформацію та продовжити засідання.

Як повідомляв Житомир.info, у Житомирі з ЗНО найкращі результати з української мови в школі №8, з математики – в ліцеї при ЖДТУ.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі