Місто

63 нових житомирських патрульних присягнули на вірність народу України

23 December 2017, 13:09

Вранці, 23 грудня, 63 нових патрульних поліцейських склали присягу на вірність народу України. Усі вони пройшли відбір та навчання, а сьогодні привітати їх прийшли представники обласної влади, керівництво головного управління Національної поліції в Житомирській області, рідні та близькі.

До числа поліцейських потрапили найбільш вмотивовані і витривалі учасники відбору. Копи зізнаються: їм довелося пройти нелегкий відбір. Більшість із новобранців хотіли потрапити ще в перший набір до патрульної поліції.

«Я завжди хотіла працювати в поліції, ще від початку набору. Я не пройшла в перший набір, але не покинула цього бажання і ось досягла своєї мети. Пройшла навчання, навчання було доволі тяжке. 4 місяці в Києві. У нас були найкращі викладачі з усієї країни, які є і теоретиками і практиками. Найкращі тактики, найкращі інструктори з вогневої підготовки. Всі екзамени ми склали успішно і тепер готові працювати в Житомирі», - розповідає поліцейський роти №4 Алла Баланець.

«Я завжди хотів служити народу України, хотів служити у поліції. Ще як тільки вона з’явилась, я одразу хотів подати документи, але тоді мені було ще недостатньо років. Але зараз я подав документи, пройшов нелегкий відбір, нелегке навчання і добився свого», - додає 22-річний поліцейський роти №3 Пилип Хоменко.

Патрульні переконують: не бояться великих об’ємів роботи, бо прекрасно знали на що йдуть.

«Я готова трудитись на благо України. І це не пусті слова. Саме з нас починається реформа, саме з нас починається Україна. Тому ми готові закатати рукава і працювати», - каже поліцейський роти №4 Алла Баланець.

За словами керівництва управління патрульної поліції м. Житомира, левова частина новобранців виконуватимуть патрулювання міста, інша частина може бути направлена на патрулювання на автодорогах регіону.

На своє перше бойове чергування новоспечені поліцейські заступлять вже 26 грудня.

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: поліція присяга 
Матеріали по темі