Місто

«Кромберг енд Шуберт» долучився до організації новорічної вечірки для житомирських підлітків

22 December 2017, 15:20

Понад півсотні житомирських підлітків стали учасниками вечірки, яку незадовго до новорічних та різдвяних свят влаштувала МГО «Останній дзвінок», яка опікується долями дітей, позбавлених батьківського піклування.

«Це свято проводить організація “Останній дзвінок”. Ми займаємося випускниками інтернатів вже близько 11 років. У нас є така програма, де ми ходимо по навчальним закладам і вчимо дітей бути самостійними. Кожного тижня ми їх відвідуємо, проводимо якісь певні уроки, а на завершення року запрошуємо цих дітей відвідати новорічно-різдвяне свято. Це діти-сироти, позбавлені батьківського піклування. Звичайно, що у них нема таких близьких людей, які можуть їм щось розповісти, допомогти, як запобігти неприємним випадкам. Сьогодні ми в такій ігровій формі будемо намагатися їм донести це. Ми запросили випускників інтернатних закладів, а також прекрасного партнера “Кромберг енд Шуберт”. Вони привезли подарунки для кожної дитини, яка сьогодні тут присутня», - розповіла фахівець сфери соціального захисту дітей-сиріт Тетяна Криворучко.


Веселі розваги, несподівані подарунки, спілкування у дружньому колі, фотозона та смачні частування – це все чекало на гостей свята. Крім цього, на них чекали пізнавальні лекції про здоровий спосіб життя, а представники компанії «Кромберг енд Шуберт» повідомили підліткам, що готові прийняти кожного у свій колектив.

«Дуже радісно дивитися на вашу сім’ю, я дуже рада, що є люди, які вас об’єднують, які забезпечують вас цінностями, які допомагають вам, а ми теж будемо намагатися вносити маленьку частинку своєї допомоги. «Кромберг енд Шуберт» теж має свою КроШу-сім’ю. У нашій сім’ї зараз близько 3 тисяч житомирян, і я вам розповім, що ви нам потрібні. Хочемо запросити вас усіх до нас на роботу. Спілкуючись зі своїм директором, розповідала про вас, що є така організація, що є діти, позбавлені батьківського піклування, і він сказав таку річ, що ми завжди надамо вам перевагу. Ви - поза конкурсом. Я думаю, що це дуже хороша для вас новина, тому що зараз у нас 500 людей тільки в черзі стоять для того, щоб прийти на співбесіду. У вас є всі можливості, щоб пройти співбесіду і працювати у нас. Зараз середня заробітна платня у нас від 10 тис грн. Я думаю, що у нас ви знайдете не тільки роботу, а ви знайдете велику сімейну історію і ті цінності, як ми пропагуємо», - звернулася до присутніх PR-менеджер компанії «Кромберг енд Шуберт» Ольга Воєвуцька.

«Компанія «Кромберг енд Шуберт» завжди радо долучається до подібних дійств, соціально активних проектів, наша компанія завжди пропагує справжні сімейні цінності і життя без шкідливих звичок. Саме за таким принципом живе наше підприємство, і маю надію, що так у майбутньому житиме вся Україна», - зазначила інженер служби охорони праці заводу «Кромберг енд Шуберт» Ірина Когут.

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: новини компаній Кромберг 
Матеріали по темі