Події

У Житомирі правоохоронці «на гарячому» затримали чоловіка, який пропонував слідчому 1000 доларів хабара

27 December 2017, 21:51

27 грудня 2017 року правоохоронці затримали чоловіка, який пропонував слідчого відділу Житомирського відділення поліції ГУНП в області 1000 доларів хабара.

Про це повідомляє прес-служба прокуратури Житомирської області 27 грудня.

«Перебуваючи у службовому кабінеті відомчої установи, 36-річний житель іншої області пропонував 1000 тис доларів США слідчому за вирішення питання щодо повернення автомобіля марки «Mazda 6», на який було накладено арешт під час досудового розслідування. Наразі особу затримано у порядку ст. 208 КПК України, вирішується питання про обрання запобіжного заходу», – йдеться у повідомленні.

Нині правоохоронцями проводяться передбачені законом невідкладні слідчі та процесуальні дії.

«Досудове розслідування у кримінальному провадженні за ч. 3 ст. 369 (пропозиція, обіцянка або надання неправомірної вигоди службовій особі, яка займає відповідальне становище) КК України проводить слідче управління Головного управління Нацполіції в області. Прокуратура області здійснює процесуальне керівництво», – інформують у відомстві.

Санкція зазначеної статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від чотирьох до восьми років з конфіскацією майна або без такої.

Як повідомляв Житомир.info, 7 вересня майор поліції з Бердичева попався на хабарі у 3 тис. грн.

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: поліція прокуратура хабар затримання 
Матеріали по темі