Політика

Житомиряни поділилися враженнями від крижаних фігур, подарованих місту Бориславом Розенблатом

9 January 2018, 13:36

Побачити на власні очі крижані скульптури, подаровані місту, і помилуватися їхньою красою на Михайлівську 8 січня прийшли сотні людей.

Як і минулого року, фігури виготовили київські майстри, але їх встановлення декілька разів переносили через аномально теплу зиму.

«В цьому році ми вирішили, що збільшимо кількість льодяних фігур, котрі у нас будуть на Різдвяному ярмарку в подарунок місту, для міста Житомира. Спонсором їх виготовлення став Фонд родини Розенблат. Лише організатори цьогорічного різдвяного ярмарку взяли на себе ці витрати. Вони склали більш ніж 80 тис. грн, і ми вирішили зробити 6 льодяних фігур, котрі ми вирішили подарувати місту Житомиру», - розповів керівник проекту «Різдвяний ярмарок 2018» Олександр Рєвнівцев.

Кольорову підсвітку крижаних скульптур вмикає нардеп Борислав Розенблат.

«Ці льодові фігури, як символ нашого міста символізують те, що кожного року життя повертається. Віх з новим роком», - звернувся він до присутніх.

Сестрички Маргарита та Ліза не відходять від скульптур. Як із льоду виточують фігури дівчатка бачили по телевізору.

«Це фігура святого Миколая. Знаємо, з чого вона зроблена. Вирізали такі великі шматки льоду і склеювали це все своїми руками. Святковий настрій, ніби хочеться літати», - говорить Маргарита Слободенюк.

Вражені красою скульптур житомиряни не приховують емоцій.

«Взагалі такі емоції піднесення, що у нас в Житомирі можуть щось таке дуже гарне зробити. Дуже подобається. Дуже класно. Починаючи від першої фігури, там, де 2018 написано, так ефектно зроблено, ще вони підсвічуються. Дуже гарно. Подобається дуже», - поділилася думками Валентина Кудра.

«Мені дуже сподобалася крижана скульптура - символ Житомира. Не треба руйнувати їх. Тому що це дуже велика праця. Потрібно їх берегти, і потрібно, щоб всі-всі житомиряни побачили ці надзвичайно гарні скульптури», - сказала Марія Степанська.

Вдалого року і щасливих новорічних свят побажав житомирянам Борислав Розенблат і пообіцяв й надалі змінювати Житомир на краще.

«Побажання у мене одні, щоб українцям краще жилося, і щоб наша Україна розквітала з кожним роком. Ми дійсно намагаємося змінювати Житомир на краще. Ми повинні хоч би шукати ті моменти в житті, які дають нам надію, радісний настрій і сподівання, що все у нас відбудеться і стане на свої місця», - сказав Борислав Розенблат.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: Розенблат скульптура ярмарок  
Матеріали по темі