Місто

Заступник мера Житомира розповів, чи будуть продовжені зимові канікули для школярів

10 January 2018, 11:13

9 січня серед батьків житомирських школярів почали поширюватися чутки про те, що нібито зимові канікули будуть продовжені.

До редакції Житомир.info декілька разів телефонували та навіть писали повідомлення житомиряни, аби редакція допомогла дізнатися, чи дійсно діти залишатимуться вдома до 1 лютого.

«Серед батьків школярів почали ходити чутки, що канікули будуть продовжені до 1 лютого через те, що в міському бюджеті недостатньо грошей для фінансування харчування учнів молодшої школи. Управління освіти відмовляється відповідати по телефону на це питання», - написала читачка Любов.

Заступник мера Житомира Матвій Хренов 10 січня на запитання журналістів Житомир.info щодо продовження канікул повідомив, що це всього лише чутки.

«Дійсно, містом ширяться чутки, що буде введений карантин в школах або що.... це чутки. Навчальний процес розпочнеться як і заплановано з 15 січня», - сказав Матвій Хренов.

Як повідомляв Житомир.info, у житомирських школах зимові канікули розпочалися з 22 грудня 2017 року і триватимуть вони по 14 січня 2018 року.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: Хренов школа канікули  
Матеріали по темі