Події

​Чергова жертва холодів у Житомирській області: 38-річний чоловік відморозив ноги

17 January 2018, 10:15

У Коростенському районі Житомирської області до лікарні з відмороженням потрапив 38-річний чоловік.

Про це 17 січня Житомир.info повідомив головний спеціаліст управління цивільного захисту населення Житомирської ОДА Микола Мінчук.

За даними Мінчука, нещастя сталося 16 січня. До хірургічного відділення Коростенської районної лікарні з діагнозом «відмороження нижніх кінцівок І-ІІІ ступеню» госпіталізовано 38-річного мешканця району.

«Чоловік отримав обмороження через вживання алкогольних напоїв. Постраждалий у стані алкогольного сп’яніння просто заснув на вулиці. Від смерті його врятували односельчани, які, побачивши чоловіка, зателефонували до швидкої допомоги», - повідомили головному спеціалісту в райдержадміністрації.

Управління цивільного захисту звертається до громадян із проханням бути обачними під час ускладнення погодних умов. Правильно підбирайте одяг і взуття перед виходом на вулицю. Захищайте відкриті ділянки шкіри. Не забувайте вдягати рукавички, а ніс та вуха захищати шапкою, шарфом, піднятим комірцем. Навіть нетривале переохолодження організму може серйозно позначитися на здоров'ї людини. Не зайве також нагадати, що зловживання алкоголем є першопричиною лиха.

Як повідомляв Житомир.info, 16 січня в селі Попільня Житомирської області від переохолодження у власній хаті помер 59- річний чоловік. За інформацією УЦЗН, з початком холодів на Житомирщині від переохолодження організму померли вже 4 осіб.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: обмороження холод відмороження  
Матеріали по темі