Місто

Через годину блокування протестувальники звільнили дві житомирські вулиці

17 January 2018, 12:21

Військові пенсіонери, які вранці 17 січня перекривали вулицю Велику Бердичівську та проспект Миру, вимагаючи перерахунку пенсій, розблокували рух транспорту.

Про це повідомляють журналісти Житомир.info з місць подій.

За словами журналіста, який працював на майдані Корольова, мітингувальники розійшлися, бо вже донесли свої вимоги до влади.

«Кажуть, що це була попереджувальна акція і їх почули. Ініціативну групу запросили в облдержадміністрацію для того, щоб опрацювати текст звернення, яке мають проголосувати депутати облради на наступній сесії», – повідомляє журналіст.

Подробиці дивіться у сюжеті.

Нагадаємо, станом на 1 липня 2017 року на обліку в органах пенсійного фонду України в Житомирській області перебувало 389 тис. 113 одержувачів пенсії, в тому числі 25 тис. 788 військових пенсіонерів. Кількість військових пенсіонерів, які отримують пенсію в розмірі, що не перевищує розміру прожиткового мінімуму для осіб, які втратили працездатність (з 1. 05.2017 – 1312,00 грн), становила 1194 осіб. 46 військових пенсіонерів отримували пенсію більше 10 тис. грн. Кількість працюючих військових пенсіонерів становила 8112 осіб.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: перекриття дороги військові пенсіонери пенсія 
Матеріали по темі