Економіка

Закордонні гості та жителі Львова приїхали до Житомира, щоб зробити селфі в музеї космонавтики

18 January 2018, 16:32

Житомирський музей космонавтики долучився до всесвітнього флешмобу «селфі в музеї». Керівництво закладу каже: завжди дозволяє фотографуватись на фоні експонатів, але за сьогоднішнє селфі можна ще й отримати подарунок.

«Коли ми розмістили інформацію у фейсбук, що в нас буде такий день, то нам почали писати і дзвонити, мовляв, «ми на роботі, ми не встигаємо, але дуже хочемо долучитись». Тому ми продовжили робочий день до 19-ї години і всіх чекаємо сьогодні. Хештег - #CosmosMuseum . Він у нас прописаний на нашій сторінці у Facebook, у нас на сайті. Тобто, ми маємо знайти потім свого героя, хто зробив найкраще селфі, і вручити йому приз», - каже заступник директора з розвитку Житомирського музею космонавтики Михайло Псюк.

У музеї кажуть: селфитись на фоні експонатів люди почали ще відучора. Тих, хто приходить - фотографують, однак не як порушників.

«Коли приходять люди робити селфі, ми теж за ними спостерігаємо і ми їх фотографуємо. Нам приємно бачити, що підтримується така акція. Потім ці фотографії ми зможемо викласти в мережу на сайт музею або в Facebook. І наші гості зможуть побачити себе не тільки на своїх селфі, а й на наших знімках», - розповідає співробітник музею Надія Нужда.

Заселфитись на фоні експонатів житомирського музею космонавтики люди приїздять звідусюди. Лише за кілька хвилин журналісти зустріли тут гостей із Львова та навіть з-за кордону.

«Ми приїхали зі Швеції, і там доволі поширена практика, що люди можуть фотографуватись біля будь-яких об’єктів мистецтва та культури, біля будь-чого. Є свої обмеження, але ми тільки за», - ділиться відвідувачка музею Галина Ковальчук.

«Я тільки за, бо я, знову ж таки говорю, ми живемо у світі сучасних технологій. Особливо підлітки. Для них взагалі селфі в пріоритеті, скажімо так. І це як реклама, розповсюдження», - переконана львів’янка Уляна Горай.

У житомирському музеї космонавтики запрошують усіх охочих зробити селфі і позмагатись за приз від закладу. 18 січня музей працюватиме до 19-ї години.

Як житомиряни селфились в краєзнавчому музеї, дивіться у фоторепортажі тут.

Житомир.info


Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: музей космонавтики селфі музей  
Матеріали по темі