Події

Колишнього начальника Житомирського міськвідділу ДАІ затримали на хабарі

25 January 2018, 17:39

У Житомирській області затримали на хабарі начальника одного з відділень поліції.

Про це на своїй сторінці у Facebook написав начальник головного управління Нацполіції у Житомирській області Вячеслав Печененко.

«Сьогодні, 25 січня, працівники Управління СБУ та військової прокуратури затримали начальника одного з відділень поліції області за вимагання та отримання від місцевого підприємця хабара у розмірі 10 тисяч гривень. Інформацією про непорядність цієї особи я володів і раніше, однак для прийняття відповідних рішень вона потребувала фактичного підтвердження. До речі, він повернувся у лави поліції у 2017 році за рішенням суду. А якщо відкинути усі його «відпустки» та «лікарняні», то фактична «робота на посаді» тривала упродовж кількох місяців. Тож скільки ниточці не витись, а кінець буде: негідник відповідатиме за законом, а ми й далі будемо очищати свої лави від таких осіб», - написав Вячеслав Печененко.

Також, на своїй сторінці у Facebook речник Генеральної прокуратури України Андрій Лисенко написав, що затриманим є начальник Лугинського відділення поліції Коростенського відділу поліції ГУ НП в Житомирській області.

«…В ході розслідування у кримінальному провадженні за ч.3 ст.368 КК Украіни установлено, що полковник поліції - начальник Лугинського відділення поліції Коростенського відділу поліції ГУ НП в Житомирській області упродовж грудня 2017 – січня 2018 років вимагав від підприємця С. неправомірну вигоду в сумі 10 000 грн…», - написав речник Генрокуратури.

На сайті ГУНП у Житомирській області зазначається, що начальником Лугинської поліції є Костянтин Перепелиця. Також на сайті головного управління Нацполіції у Житомирській області є інформація про те, що у червні 2016 року за результатами співбесіди Костянтин Перепелиця займаній посаді не відповідає та підлягає переміщенню на нижчу посаду.

До 29 липня 2016 року Костянтин Перепелиця працював на посаді начальника управління логістики та матеріально-технічного забезпечення ГУНП, про що свідчить його декларація.

Як повідомляв Житомир.info, у грудні 2014 року Перепелиця був начальником Житомирського міського відділу ДАІ та їздив в АТО.

Житомир.info
Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: Печененко Лисенко Перепелиця хабар поліція  
Матеріали по темі