Економіка

Житомирський підприємець виграв тендер на 3 млн грн і постачатиме м'ясо у звягельські дитсадки та школи ​

26 January 2018, 13:09

Фізична особа-підприємець Віктор Якімець, зареєстрований у Житомирі, цілий рік забезпечуватиме свининою та яловичиною навчальні заклади міста Новоград-Волинський (колишня назва - Звягель) Житомирської області.

26 січня 2018 року управління освіти і науки Новоград-Волинської міської ради уклало договір з підприємцем на 3 мільйони 134 тисячі гривень, - йдеться на ProZorro. Предметом закупівлі є 15 тонн яловичої шинки та 15 тонн обрізної свинини.

За ціною житомирський ФОП обійшов двох конкурентів – підприємця з Новограда-Волинського Лавренюка Олександра Петровича та товариство з Києва «Українські харчові технології», запропонувавши товар на 540 тисяч гривень дешевше від очікуваної вартості.

Таким чином, до грудня 2018 року підприємець розвозитиме в навчально-виховні заклади райцентру свіже м'ясо: яловичину по 124,98 грн за кілограм та свинину по 84 гривні:


У техзавданні вказано, що яловичина має бути рожевою, незавітреною, надходити у великих шматках (шинка), бути зачищеною від сухожилля, плівка наявна. Колір і запах мають бути характерні для доброякісного м’яса. Свинина обрізна має бути виготовлена з м’яса 2 категорії, отримана після зняття сала. В місцях відділеного сала на туші допускаються залишки шпику товщиною не більше 0,5 см.

Як повідомляв Житомир.info, у 2017 році закупівлі управлінь освіти трьох районів Житомирської області потрапили до ТОП-5 «найжирніших» тендерів.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: ProZorro тендер м'ясо закупівля  
Матеріали по темі