Культура

«КИЇВСТАР» дарує житомирянам можливість безкоштовно відвідати Музей космонавтики. фото

15 April 2008, 10:22

Вшановуючи пам\'ять видатного житомирянина Сергія Корольова, національний мобільний оператор «Київстар» дарує мешканцям Житомира і гостям міста можливість безкоштовно відвідати Музей космонавтики.

З 15 по 30 квітня кожен бажаючий може завітати до будинку Сергія Корольова, ознайомитись з унікальною колекцією зразків космічної техніки і спорядження, а також переглянути стереофільм «Сонячна система». Це чудова нагода побачити і відчути нові світи, що стали осяжними для людства завдяки геніальному українському конструктору.

Менеджер зі зв’язків з громадськістю Київського регіонального управління «Київстар» Наталія Дадівєріна: «Національний мобільний оператор «Київстар» проводить цей захід для того, щоб житомиряни і мешканці інших регіонів України більше дізналися про життя Сергія Корольова і надихнулися його прикладом. Адже це людина,  чиї винаходи та досягнення змінили світ і відкрили нову еру людських можливостей».

Директор Музею космонавтики ім. С.П. Корольова Ольга Копил: «Вже другий рік «Київстар» опікується Музеєм космонавтики, названим на честь нашого славетного земляка Сергія Корольова, котрий проклав людству шлях у космос. Минулого року на кошти «Київстар» у музеї було обладнано сучасний стереокінотеатр, завдяки чому значно збільшилася кількість відвідувачів цього унікального для нашої країни закладу».

Одними з перших скористалися можливістю поринути в таємниці всесвіту маленькі підопічні «Київстар» з Житомирської школи-інтернату. Напередодні «Київстар» організував для вихованців цього закладу конкурс дитячого малюку на тему «День космонавтики і видатний житомирський земляк С.П. Корольов».  Несподіваним сюрпризом для дітей стала експозиція їх власних робіт у приміщенні музею, що триватиме до кінця квітня.  Юні таланти відчули гордість, бо їхні малюнки побачать тисячі відвідувачів музею. Компанія «Київстар» також подарувала бібліотеці Житомирської школи-інтернату підбірку з 30 книжок, яка включає в себе видання про космос, наукові відкриття, видатних особистостей, історію образотворчого мистецтва.

Директор Житомирської загальноосвітньої школи-інтернату Василь Левченко: «Ми вдячні компанії «Київстар» за надзвичайний заряд позитивних емоцій, який сьогодні отримали наші діти від перегляду експозиції та фільму. Завдяки сучасним технологіям вони мали змогу побачити реальні картини космосу і порівняти їх зі своїми уявленнями і фантазіями, втіленими у конкурсних малюнках».

Музей космонавтики ім. С.П. Корольова приймає відвідувачів щодня з 10:00 до 17:30. Сеанси стереофільму «Сонячна система» проходять о 12:00, 14:00, 15:00, 16:00 і 17:00. Групові екскурсії проводяться щодня з 12:00.  Записатись на них можна, зателефонувавши до музею за номером 8 (0412) 37-26-53. Вихідний день у музеї – понеділок.

Національний мобільний оператор «Київстар» - лідер українського ринку мобільного зв’язку, якому довіряють своє спілкування більше 23,7 млн. людей (станом на 1.03.08). Київстар забезпечує покриття 99,9% території України, охоплюючи своєю мережею всі великі і малі міста, 28 тис. сільських населених пунктів, усі національні і регіональні траси, більшість морських і річних узбереж України. «Київстар» надає послуги GPRS на всій території свого покриття України, забезпечує послуги передачі даних на базі технології EDGE на території України, де проживають 80% населення, а також надає роумінгові послуги у 186 країнах на 5 континентах світу. «Київстар» забезпечує жителів України найсучаснішими телекомунікаційними послугами за доступними цінами.

Крім бізнесу і технологій, «Київстар» також є лідером у соціальній сфері, про що свідчать цьогорічні дані Всеукраїнської рейтингової програми «ГVардія». За результатами комплексної експертної оцінки «Київстар» присвоєно найвищий рівень корпоративної соціальної відповідальності «А+».

Вже кілька років поспіль компанія «Київстар» реалізує загальнонаціональну соціальну ініціативу «Для людей, для країни!», в рамках якої підтримує заклади культури, мистецтва

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі