Місто

​Що даруватимуть житомиряни своїм коханим на День Святого Валентина

13 February 2018, 15:27

Листівки у вигляді сердечок, квіти, м’які іграшки, прикраси або ж романтичні подорожі? Що планують дарувати закохані житомиряни у День Святого Валентина своїм другим половинкам та чи збираються його взагалі відзначати, запитуємо у містян.

«Святкую і сподіваюсь, що зустріну свято, як зазвичай, з коханими людьми, з коханою людиною, з подарунками та смаколиками. І прикраси, і іграшки, і смачні тістечка. Ні від чого не відмовляюсь», - ділиться Тетяна Юревич.


«Скоріш за все – це будуть емоції, або екскурсія кудись, щось креативне, не банальщина», - каже Нікіта.

«Цього року хотілося б отримати фотосесію. Щось цікаве, оригінальне», - говорить Ольга Максимець.

«Даруватиму прикрасу, обручку, але в подарунок. Не як пропозиція, а як подарунок і, звичайно, квіти», - відповідає В’ячеслав Рудюк.

«Це більш молодіжне свято, але воно приємне, людям подобається, то чому ж не зробити його святом. У мене дружина є, дарую те, що дуже хоче і наскільки дозволяє гаманець. Останній раз дарував невеличку срібну каблучку з сердечком», - зізнається Микола Лавринчук.

«Це буде мегаграндіозний подарунок і емоції будуть переповнювати», - запевняє Оксана.

«Букет квітів та коробка цукерок», - сказав Максим Марчук.

«З чоловіком напевно будемо святкувати, ми не домовлялись. Вже, напевно, як традиція у всіх сімей, закоханих. Так, як я мама в декреті, то мій подарунок – це смачна святкова вечеря», - говорить Марина Ігнатюк.

Нагадаємо, цього року в День закоханих у Житомирі планують одружитися 25 пар.

Як повідомляв Житомир.info, 14 лютого Житомирський міський відділ державної реєстрації актів цивільного стану прийматиме заяви та реєструватиме шлюби з восьмої ранку до опівночі. Акцію, приурочену до Дня святого Валентина, назвали «Кохання поза часом».

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: День закоханих вітрини 14 лютого 
Матеріали по темі