Влада

Суд розглядає справу стосовно секретаря Житомирської міської ради, яка не повертає борг за розпискою

16 February 2018, 16:05

Житомирський районний суд розглядає цивільну справу, в якій відповідачем є секретар Житомирської міської ради Наталія Чиж.

З інформації в Єдиному державному реєстрі судових рішень зазначається, що райсуд відкрив провадження у справі по заяві про стягнення боргу своєю ухвалою від 7 грудня 2017 року.

Цього ж дня Житомирський районний суд розглядав заяву позивача про вжиття заходів забезпечення позову, шляхом накладення арешту на належний відповідачеві на праві власності житловий будинок № 12-а по вул. Житомирській в с. Зарічани Житомирського району Житомирської області.

«Як убачається зі змісту позову, між сторонами існує спір щодо стягнення боргу за розпискою. Разом з тим, зміст даної розписки є незрозумілим, у зв'язку з поганою якістю її копії, долученої до матеріалів справи. Зазначене унеможливлює її об'єктивне дослідження судом. Крім цього, з долученого до заяви про забезпечення позову витягу з Державного реєстру прав на нерухоме майно, належний відповідачеві будинок, що на нього просить накласти арешт позивач в якості забезпечення позову, вже неодноразово обтяжений арештом. Враховуючи вищевикладене, оцінюючи обґрунтованість доводів заявника щодо необхідності вжиття заходів з урахуванням розумності, обґрунтованості і адекватності вимог щодо забезпечення позову; забезпечення збалансованості інтересів сторін; наявність зв’язку між конкретним заходом забезпечення позову і предметом позовних вимог, а також беручи до уваги і те, що на даний час існування потенційних ризиків утруднення або неможливості в подальшому виконання рішення суду не встановлено, у задоволенні заяви слід відмовити», - йдеться у відповідній ухвалі суду.


Скріншот ухвали Житомирського райсуду

Нагадаємо, в декларації секретаря Житомирської міської ради Наталії Чиж зазначається, що з 20 липня 2009 року їй належить будинок в селі Зарічани Житомирського району загальною площею 195,8 кв.м.

Чергове судове засідання призначене на 26 лютого.


Як повідомляв Житомир.info, в 2016 році в Житомирському районному суді розглядалася цивільна справа за позовом банку до Наталії Чиж щодо стягнення заборгованості на предмет іпотеки.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: Чиж суд  
Матеріали по темі