Події

У Житомирі на хабарі затримали 35-річного члена комісії при обласному управлінні Держпродспоживслужби

1 March 2018, 13:56

У Житомирі 1 березня на хабарі у 3 тисячі гривень затримали 35-річного члена комісії при обласному управлінні Держпродспоживслужби.

Про це на своїй сторінці у Facebook написав начальник головного управління Нацполіції у Житомирській області Вячеслав Печененко.

«1 березня у Житомирі затримано 35-річного члена комісії при обласному управлінні Держпродспоживслужби за вимагання та отримання хабара. 3 тисячі гривень вимагав та отримав екзаменатор від кандидата на оформлення права керування спеціалізованим транспортом за успішне складання відповідних іспитів. Його дії були відповідно задокументовані поліцейськими. Працівники Управління захисту економіки в області та Слідчого управління ГУНП спільно з прокуратурою у рамках відкритого кримінального провадження здобули відомості про існування цілої схеми із систематичного вимагання хабарів екзаменаційною комісією. Розслідування триває», - написав Вячеслав Печененко.

Як повідомляв Житомир.info, 28 листопада 2017 року, під час проведення слідчих дій, прокуратурою області спільно із регіональними Управлінням Служби безпеки України та Головним управлінням Нацполіції у приміщенні одного з ресторанів м. Житомир податківця затримано під час одержання ним неправомірної вигоди на суму 10 тис грн.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: Печененко поліція Держпродспоживслужба хабар  
Матеріали по темі