Події

Під Житомиром біля обласної дитячої лікарні BMW на слизькій дорозі в’їхав в автобус

2 March 2018, 10:43

Уранці 2 березня біля Житомирської обласної дитячої лікарні, неподалік села Станишівка Житомирського району (Сквирське шосе), іномарка на єврономерах заїхала в автобус, а той зачепив ще одне авто.

Відео наслідків дорожньо-транспортної пригоди 2 березня Житомир.info надіслав читач Олексій.


«Близько 9 ранку відбулася ДТП на Сквирському шосе. БМВ на єврономерах врізався в автобус, який стояв на червоне світло, той в свою чергу зіткнувся з ще однією машиною. Про постраждалих не знаємо», - написав Олексій.

У телефонній розмові він додав, що від дитячої лікарні до Житомира суцільна ожеледиця, особливо в районі пішохідного переходу на трасі.

«Не знаю, чистили там дорогу чи ні, але з учорашнього вечора на дорозі лід, навіть ходити слизько», - розповів Олексій.

Речник патрульної поліції Житомирської області Ігор Іванюк розповів, що в ДТП ніхто не постраждав і зараз там працюють поліцейські.

«О 8.30 на лінію «102» надійшло повідомлення про дорожньо-транспортну пригоду біля села Станишівка, в районі районної та дитячої обласної лікарень. Повідомлялося про три автомобілі-учасники: Renault, автобус та BMW на іноземних номерах. Травмованих немає, зараз на місці події працюють патрульні поліцейські», - розповів Ігор Іванюк.

Як повідомляв Житомир.info, 28 лютого на 258 кілометрі автодороги Київ - Чоп у Житомирській області вантажівка з’їхала з дороги і врізалася в паркан.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: дтп аварія ожеледиця  
Матеріали по темі