Події

У селі Житомирської області ревнивець закинув «коктейль Молотова» у вікно товаришеві

14 March 2018, 16:23

13 березня уночі до поліції надійшло відразу кілька повідомлень про правопорушення із с. Болотниці Народицького району. Правоохоронці на місці події з’ясували, що конфлікт між двома чоловіками переріс у спробу одного з них спалити іншому будинок.

Про це інформує прес-служба ГУ Нацполіції в Житомирській області.

«За інформацією, зібраною поліцейськими на місці події, звечора 12 березня в одному з приватних будинків села тривало застілля. Однак ближче до півночі між гостями та господарями почали виникати непорозуміння, що згодом перейшли у суперечку. У результаті ображений (на ґрунті ревнощів) 57-річний гість вибіг з будинку, де «святкував», а повернувсь до двору через певний час. Чоловік цеглиною розбив вікно в одній з кімнат та закинув через отвір пляшку із легкозаймистою рідиною, через що усередині виникла пожежа. Звук розбитого скла вчасно почув 54-річний господар оселі та загасив вогонь», - йдеться у повідомленні.

Тієї ночі обидва учасники події повідомили до поліції про вчинення відносно них правопорушень.

«Нині за цим фактом нами розпочато досудове розслідування. Кваліфікація події – ст. 296 (Хуліганство) Кримінального кодексу України», - повідомив в.о. начальника Народицького відділення поліції Ігор Цалко.

Санкція статті передбачає покарання від штрафу до обмеження волі терміном до 5 років.

Як повідомляв Житомир.info, третього вересня 2017 року в с. Пилиповичі Новоград-Волинського району 52-річний чоловік вбив жителя Рівного через ревнощі.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: Народицький район поліція ГУНП ревнощі  
Матеріали по темі