Події

У Житомирі поліція розшукала чоловіка, який поранив ножем колишню дружину, штрикнув себе у шию і втік

27 March 2018, 12:00

26 березня співробітники патрульної поліції затримали у Житомирі чоловіка, який наніс тілесні ушкодження колишній дружині.

Про це 27 березня у фейсбук повідомила прес-служба управління патрульної поліції Житомирської області.

«26 березня, близько 21-ї години, спецлінії 102 надійшло повідомлення, що на вулиці Івана Кочерги в Житомирі громадянці нанесли тілесні ушкодження у вигляді ножових поранень. Патрульні прибули на місце виклику та виявили потерпілу, яка повідомила правоохоронцям, що її колишній чоловік наніс їй декілька ударів в область правої руки та грудної клітки. Надалі зловмисник наніс тілесні ушкодження собі в області шиї та втік», - повідомила прес-служба.

Медики надали допомогу постраждалій та госпіталізували її до лікарні. Через короткий проміжок часу патрульні поліцейські затримали громадянина, котрий підозрюється у нанесенні тілесних ушкоджень заявниці, та доставили його до міського відділу поліції. Обставини події встановлюватимуть слідчі.

Як повідомляв Житомир.info, минулого року житомирянин 1957 року народження убив дружину і намагався звести рахунки з життям, а наприкінці року житомирські патрульні затримали чоловіка, який на дорозі Київ-Чоп підрізав іншого.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: поліція патруль поранення ніж  
Матеріали по темі