Влада

Виконком доповнив рішення про «Великдень у Житомирі»: дозволили продавати вино, а місцевим майстрам - не платити пайову участь

4 April 2018, 10:43

Рішення виконкому про організацію з 31 березня по 9 квітня святкових заходів з нагоди Великодня доповнили кількома пунктами.

Доповнення за пропозицією секретаря міської ради Наталії Чиж розглядали на засіданні міськвиконкому 4 квітня.

«На минулому виконкомі ви всі проговорили продаж домашнього вина, але не внесли це в рішення», - пояснила Наталія Чиж.

За її пропозицією рішення доповнили пунктом щодо заборони реалізації алкогольних напоїв «за виключенням столових вин та глінтвейну».

Також Наталія Чиж підняла питання про звільнення від плати пайової участі інспекції благоустрою за прибирання території.

Член виконкому заступник начальника КП «Інспекція з благоустрою м. Житомира» Наталія Павлюк зауважила, що за весь час проведення «Великодня у Житомирі» пайова участь становить з усіх учасників 706 гривень за 9 днів.

«Основна частина майстрів прийде 6 квітня, і для них навіть 50 гривень – це великі гроші», - заперечила секретар міської ради.

Члени виконкому підтримали її пропозицію: «Звільнити від плати пайової участі майстрів-житомирян, які реалізують продукцію декоративно-прикладного мистецтва власного виробництва».

Як повідомляв Житомир.info, влада міста спочатку планувала розпочати відзначення Великодня 1 квітня 2018 року на трьох вулицях. На минулому виконкомі святкування вирішили розпочати на день раніше і дозволити продаж глінтвейну.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: Великдень святкування Великодній ярмарок  
Матеріали по темі