Місто

Київська фірма судиться з Житомирською міською радою за довгобуд на вулиці Героїв десантників

5 April 2018, 11:14

Об’єкт незавершеного будівництва за адресою вул. Героїв десантників, 19 передали з балансу ВЖРЕП № 14 на баланс комунального підприємства «Центр інвестицій».

Таке рішення ухвалили на черговому засіданні виконавчого комітету Житомирської міської ради 4 квітня.

«Це дуже важливе питання. Ще в 2005 році було рішення виконкому, була підписана інвестиційна угода з компанією, яка збиралась добудувати будинок на вул.Героїв десантників і віддати 13 чи 14 квартир. Більше 10 років пройшло, вони так нічого і не зробили. Ми знайшли ці документи, рішенням сесії скасували рішення виконкому і зараз хочемо передати цей будинок на наше комунальне підприємство і укласти нову інвестиційну угоду, через конкурс провести, щоб визначити забудовників, які добудують цей будинок і дадуть місту 13 чи 14 квартир по цій угоді. Про нашій інформації, компанія звернулася до суду і оскаржує рішення сесії. Нам треба це швидко зробити для того, щоб навіть якщо вони пройдуть там суди, щоб у нас вже було нове рішення і ця будівля була на новому комунальному підприємстві», - пояснив членам виконкому мер Житомира Сергій Сухомлин.

Нагадаємо, рішення про скасування рішення виконавчого комітету Житомирської міської ради від 27.10.2005 № 719 «Про передачу житлового будинку № 19 по вул. Маршала Жукова в м. Житомирі з балансу КВЖРЕП-14 на баланс ТОВ «Реалпродторг» ухвалили на позачерговій сесії міської ради 14 вересня 2017 року.


Київське ТОВ «Реалпродторг» звернулося до Житомирського окружного адміністративного суду з позовом до Житомирської міської ради, в якому просить скасувати рішення сесії міськради від 14 вересня 2017 року. Ухвалою суду від 22 березня поточного року позовна заява була прийнята до розгляду. Справу планували розглянути «за правилами спрощеного позовного провадження з викликом сторін до Житомирського окружного адміністративного суду за адресою: місто Житомир, вулиця Мала Бердичівська, 23, зал № 2 на 04 квітня 2018 року 14:30».



Фото недобудови з сайту TimesZT, січень 2018 року


Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: виконком будівництво забудовник суд вул.Героїв десантників Сухомлин  
Матеріали по темі