Події

У Житомирському районі поліцейські розшукали трьох «романтиків», які після школи не захотіли повернутися додому

11 April 2018, 12:50

11 квітня в одному із сіл Житомирського району троє братиків пішли на заняття з музики до школи та додому не повернулися. Шукали хлопчаків місцева громада і поліція упродовж ночі. На ранок трійцю юних романтиків перестріли правоохоронці на околиці села і повернули у родину.

Про це інформує головне управління Нацполіції в Житомирській області.

«Близько пів на першу ночі 11 квітня до Житомирського відділення поліції звернулися схвильовані жителі одного із сіл району і повідомили про зникнення трьох їх дітей віком 14, 13 та 11-ти років. За словами заявників, поки вони їздили у справах до обласного центру, удень хлопці пішли до школи на заняття з музики та додому не повернулися. У самостійних пошуках дорослі збилися з ніг, проте знайти підлітків так і не змогли», - інформують у поліції.

«Загалом було з’ясовано, що братики виховуються у благополучній родині. Хлопці живуть у належних умовах, навчаються у місцевій школі і, за зібраними свідченнями, не мали конфліктів з дорослими членами сім’ї. Тож очевидних мотивів утечі хлопців з домівки не було», - розповіла начальник підрозділу ювенальної превенції ГУНП Житомирщини Наталія Гончарук.

«У ході організованих першочергових заходів задіяні до їх проведення поліцейські опитали місцевих жителів і з’ясували, що пізно увечері хтось таки бачив дітей у селі. Тож пошуки разом з громадою тривали до ранку, аж поки правоохоронці не перестріли трійцю розшукуваних, коли ті простували вулицею. Виявилося, хлопчаки заночували на горищі однієї з хат-пусток на околиці, знічев’я вирішивши не повертатися додому. «Сільських романтиків» поліцейські повернули у родину, провівши з ними переконливу роз’яснювальну роботу», - зазначили у прес-службі ГУНП у Житомирській області.

Як повідомляв Житомир.info, у Житомирській області поліцейські за тиждень квітня розшукали 5 дітей, які пішли з дому.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: поліція діти розшук  
Матеріали по темі