Влада

Родині Ільницьких до дня народження трійні виділили з бюджету Житомира 250 тисяч гривень

12 April 2018, 10:46

Депутати виділили 250 тисяч матеріальної допомоги родині Ільницьких, яка виховує трьох донечок – сестричок загиблого в АТО «кіборга» Дмитра Ільницького.

Це питання як додаткове внесли до порядку денного чергової сесії Житомирської міської ради 12 квітня та розглянули першим.

До оприлюдненого 6 квітня на сайті міської ради проекту рішення про надання фінансової допомоги в сумі 120 тис. грн. учаснику АТО, який отримав інвалідність внаслідок війни, додали пункт про надання фінансової допомоги Лілії Ільницькій у сумі 250 тисяч гривень.

«Надати Швецову Олександру Олександровичу 120 тисяч гривень. Щорічно в місті Лурд відбувається паломництво військових з різних країн, які отримали інвалідність під час війн. І він звернувся з пропозицію виділили кошти для того, аби більше військових, які мають інвалідність, поїхали туди. За ці гроші 30 житомирян, які отримали інвалідність внаслідок АТО, зможуть поїхати у Францію. На це треба 240 тисяч, він знайшов 120 тисяч і ми виділяємо ще таку ж суму, щоб збільшити кількість учасників АТО», - пояснила представник департаменту соціальної політики.

Перед голосуванням за виділення коштів багатодітній родині голова фракції ВО «Батьківщина» Любов Цимбалюк повідомила про рішення її фракції виділити родині Ільницьких не 250, а 500 тис. грн. Але більшість депутатів підтримали пропозицію погоджувальної ради – виділити 250 тис. грн: за це проголосували 29 депутатів.

На сесії присутні 38 депутати з 42. У порядку денному було 36 питань та «Різне».

Як повідомляв Житомир.info, 12 квітня 2018 трьом донечкам Ільницьких виповнюється рік.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: Ільницьких сесія  
Матеріали по темі