Фоторепортаж

​Лялькові колективи з усієї України розважають житомирян на Михайлівській. Фоторепортаж

23 April 2018, 14:21

23 квітня на вулиці Михайлівській у Житомирі стартував ІІІ Відкритий Всеукраїнський фестиваль театрів ляльок «Світ ляльок».

На вуличній сцені виступають представники лялькових театрів з усієї України – перевдягнуті в казкових героїв, на ходулях та з ляльками-маріонетками.

Фестиваль триватиме по п’ятницю, 27 квітня, організатор - Житомирський академічний обласний театр ляльок. Режисером урочистого відкриття фестивалю став Заслужений артист України Петро Авраменко.

«Третій фестиваль з обласного виріс у всеукраїнський. До нас приїхали 14 театрів з усієї України. Місто побачить дуже різні вистави. На фестивалі митці, художники, актори можуть приходити, заходити до нашого музею, спілкуватися з людьми, домовлятися про гастролі. Мета фестивалю - об'єднати людей, які прийшли у світ поділитися своїм світлом у душі», - розповів головний режисер Житомирського академічного обласного театру ляльок Юрій Тарасенко.

Нагородження колективів-переможців відбудеться 27 квітня о 16:30 в приміщенні Житомирського академічного обласного театру ляльок.

Що за лаштунками Житомирського театру ляльок, дивіться тут.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: лялька театр ляльковий театр  
Матеріали по темі