Місто

Парасольки на пішохідній Михайлівській у Житомирі висітимуть до пізньої осені

25 April 2018, 14:40

Парасольки у повітрі. Таке можна побачити на пішохідній Михайлівській у Житомирі. Інсталяцію зі 186 різнобарвних парасольок над ранок 25 квітня встановили працівники КП «Зеленбуд». Таке задоволення обійшлося місту в менш як 25 тисяч гривень. Перехожі діляться: таке оновлення вулиці їм до душі, адже це чудова локація для селфі та спільних фото.

«Класно», - ділиться враженнями Софійка.

«Я дуже вражена, мені дуже приємно, що у нашому місті відбуваються такі новинки, які дивують і дорослих, і дітей. Більше б таких новинок», - додає Оксана.


«Однозначно круто. Кольорово, проходиш і настрій підіймається. Я іду і у мене вже настрій хороший», - говорить Даша.

«Щось новеньке в Житомирі, все змінюється - це варте того», - зауважує Олександр.

«Подобається, ми дуже щасливі. Дуже гарно, наше місто відроджується, прекрасно. Радість в душі, молодці», - зізнається Тетяна.

«Один позитив від того, що робиться щось добре. Ми таке вітаємо», каже Петро.

«У нас сьогодні велике свято. Ми прожили, можна сказати, півжиття. Ми сьогодні пішли і повінчалися. Ми дуже хотіли, і це приклад такий людям, щоб жили, поважали, любили один одного, щоб не зраджували один одному і по життю пройшли гарний шлях», - бажає Тетяна.

У міськраді зазначають: інсталяція висітиме до пізньої осені і, окрім естетичної насолоди, стане при нагоді у сонячні та дощові дні.

«У нас є гарний приклад - європейські країни. В багатьох містах є парасольки, які вивішені у центрах саме пішохідних вулиць, тому ми підтримали цю традицію. Разом із тим, ми розуміємо, що від цього буде і користь. Тому що це буде тінь, фотозона, і головне для нас - ми змінюємо Михайлівську. Парасольки будуть висіти до осені, поки не піде сніг, заморозки. У нас є замінний фонд, парасольки закупило КП «Зеленбуд». Ми їх закупили 210, зараз тут вивішено 186 парасольок. Коштують 23 тисячі гривень», - розповідає секретар Житомирської міської ради Наталія Чиж.

Як повідомляв Житомир.info, 25 квітня на пішохідній вулиці Михайлівській у Житомирі розвішали кольорові парасолі для комфорту містян.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: Чиж Михайлівська парасолі  
Матеріали по темі