Фоторепортаж

Балетмейстери та педагоги показали майстер-клас житомирським танцівникам. Фоторепортаж

27 April 2018, 17:25

27 квітня в Житомирі проходить ІІ хореографічний конгрес до Міжнародного Дня танцю.

У Центрі танцю «АVАNТЕ» на вулиці Київській з 10 до 16 години київські та рівненські метри танцювального мистецтва провели майстер-класи з класичного, народно-сценічного та сучасного танцю.

Учасниками майстер-класів стали керівники хореографічних шкіл, гуртків та студій, студенти та викладачі хореографічних ВУЗів. Зокрема, фотограф Житомир.info потрапив на майстер-клас з сучасного танцю рівненських педагогів-балетмейстерів Андрія Скоцького та Роксани Горбачук.

Організатори заходу - управління культури Житомирської міської ради, Житомирський міський Палац культури та центр танцю «АVANTE».

Нагадаємо, о 18 годині у Центрі танцю «АVАNТЕ» був запланований концерт та імпровіз-батл учасників ансамблю та гостей заходу, вхід на які був за запрошеннями.

Як повідомляв Житомир.info, з 4 по 6 листопада 2017 року в Житомирі проходила ІІІ Міжнародна хореографічна асамблея імені Наталії Скорульської, учасниками якої стали представники семи областей України та гості з чотирьох країн – Болгарії, Грузії, Польщі та Білорусі.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: хореограф хореографічний конгрес танець  
Матеріали по темі