Події

Під Бердичевом нетверезий водій на Chery збив стовп: одна людина загинула, двоє травмовані

30 April 2018, 11:13

Аварія, що забрала життя людини, сталася ввечері 29 квітня поблизу Бердичева. За словами очевидців компанія людей поверталася з відпочинку на природі, нетверезий водій не впорався з керуванням і в’їхав у стовп.

«Близько 17 години на автодорозі Шепетівка-Чуднів-Бердичів водій автомобіля Chery Amulet , рухаючись у напрямку міста Бердичів не дотримався безпечної швидкості руху, не впорався з керуванням, з’їхав на праве узбіччя, де допустив наїзд на опору ліній електропередач. У результаті ДТП один пасажир автомобіля загинув, двоє отримали тілесні ушкодження та доставлені у Бердичівську міську лікарню. Згідно висновку медичного закладу водій перебуває у стані алкогольного сп’яніння», - зазначив начальник сектору реагування патрульної поліції Бердичівського відділу поліції Михайло Яковишин.


Сайт «Наш Бердичів» повідомляє, що аварія сталася в селі Скраглівка, загинула молода жінка, крім неї і водія, в машині перебували ще одна жінка і дитина.

Як повідомляв Житомир.info, на вихідних у Лугинському районі сонний водій на Volkswagen зіштовхнувся з ВАЗ, а в Овручі керманич ЗАЗу в’їхав у кам’яну стінку.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: аварія ДТП Бердичів загиблий  
Матеріали по темі