Події

Поліцейські Житомирської області просять допомогти знайти пару закоханих підлітків

2 May 2018, 15:24

28 квітня пішли з домівок та не повернулися 17-річні Марина Гаєвська, жителька м. Малина, та Антон Устименко, житель с. Гамарні Малинського району. Правоохоронці розшукують дівчину та хлопця і просять повідомити будь-яку інформацію щодо місця їх можливого перебування.

Інформує прес-служба ГУНП у Житомирській області.

«11-класниця Марина Гаєвська та 3-курсник коледжу товаришували, тому у правоохоронців є підстави вважати, що хлопець і дівчина залишили свої домівки і можуть перебувати разом. До теперішнього часу про їх місцезнаходження рідним нічого не відомо», - зазначили у поліції.

Прикмети дівчини: на вигляд 17-18 років, середньої тіло будови, зріст 170 см, волосся довге, фарбоване у темний колір з каштановим відтінком.


Прикмети хлопця: на вигляд 17-18 років, середньої тіло будови, зріст 170 см, волосся коротке, темне.


Також у ювенальній превенції Житомирської області зазначили, що хлопець з дівчиною закохані.

Шановні громадяни! Якщо ви володієте будь-якою інформацією щодо місця знаходження Марини та Антона, повідомте на спецлінію «102», або за номерами (0412) 40-73-14, (04133) 5-11-02 чи зверніться до найближчого відділення поліції.

Як повідомляв Житомир.info, 16 квітня ювенальна поліція поінформувала про те, що поліцейські Житомирської області за тиждень розшукали 11 дітей.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: поліція діти закохані підлітки розшук  
Матеріали по темі